Vytvořte si vlastní 3D model

Nemáte zatím zkušenosti s tvorbou 3D modelů? Zkuste některou z následujících uživatelsky jednoduchých aplikací, které nevyžadují předchozí zkušenosti s 3D modelováním.

Autodesk 123D

Autodesk 123D je skupina volných 3D aplikací, propojených v cloudu. Jsou navrženy tak, aby uživatelé na iPadu, Macu a PC mohli tvořit a zasílat své modely k 3D tisku bez rozvinutých dovedností s 3D modelováním nebo komplexních znalostí CAD.

SketchUp

Děti, fandové, prostě všichni se shodují, že SketchUp Make je nejjednodušší a nejzábavnější 3D kreslící nástroj na světě. SketchUp je intuitivní, zábavní a zcela zdarma dostupný pro každého.

Meshmixer

Jedinečný nástroj pro 3D tvarování. Tvarujte, mixujte, vyřezávejte, razítkujte nebo vybarvujte své vlastní 3D návrhy, nebo začnete s některými z více než 10.000 modelů v galerii.

Skimlab

Skimlab je 3D modelovací nástroj pro každého, pro usnadnění a urychlení virtuálního modelování. Je dostupný zdarma, intuitivní a pracuje přímo ve vašem prohlížeči. Nevyžaduje instalaci, pouze vhodný prohlížeč (Chrome).

3DTin

3DTin byl první 3D modelovací nástroj, který běží v prohlížeči, modelování v něm je snadné a intuitivní. Je dostupný zdarma a nevyžaduje žádné zkušenosti v 3D designu. Vše, co potřebujete, je vůle a představivost k prozkoumání 3D světa.

Rhino3D

Rhinoceros je oblíbený software pro modelování prostorových objektů. Je často využíván v designu a architektuře. Můžete si zdarma vyzkoušet 90-denní verzi.

Source: http://www.3dees.cz/

Jan D.
Jan D.

"The only real security that a man will have in this world is a reserve of knowledge, experience, and ability."

Articles: 673

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *